De impact van het coronavirus op uw reis

Tot onze spijt hebben vrijwel alle reisorganisaties laten weten dat hun vakantie reizen variërend tot en met eind mei uit de systemen gehaald zijn en deze dossiers geannuleerd zijn. Ondanks de overmacht in deze aan onze kant bieden wij u onze excuses voor deze bizarre situatie.

Wat gebeurt er nu met uw reservering

Op dit moment hebben wij van alle betrokken partijen toezegging gekregen dat er een “Corona Voucher” zal komen voor reeds geboekte dossiers. Het ANVR en SGR alsmede overige initiatiefnemers van dit voucher melden ons dat er in de loop van april meer duidelijkheid komt over de voorwaarden van dit branche breed voucher systeem. Wij zijn als (online) Reisbureau derhalve nog enigszins in het ongewisse over hoe het voucher systeem geactiveerd zal worden en hoe de voorwaarden er definitief uit gaan zien. In uw belang wachten wij die officiële verklaringen even af zodat wij zeker weten dat wij de maximale opties en voorwaarden kunnen gaan gebruiken om voor u op de meest gunstige manier een nieuwe reservering te maken bij de organisatie waarbij u boekt. U hoeft geen contact op te nemen. Onze medewerkers nemen contact met u op.

Ter geruststelling, uw betalingen zijn onder dekking van het SGR (Stichting Garantiefonds Reizen) gegarandeerd. Wat er ook met een der organisaties gebeurt.

Indien u behoefte heeft om een van onze mensen te spreken of anderzijds vragen heeft kunt u uiteraard bellen met ons call center. Onze medewerkers werken dagelijks onder maximale inzet en maken extreem lange dagen om al onze passagiers van alle getroffen dossiers om te boeken en iedere relatie de beste service te geven om uw belangen optimaal te behartigen. Heeft u alstublieft een beetje begrip als u iets langer moet wachten. Wij zijn zeer trots dat onze mensen allen blijven zitten om u van dienst te zijn en verdienen naar onze mening een beetje coulance in dat geval. Dank voor uw begrip.

Tot slot, wij realiseren ons dat u inmiddels zelf of in uw omgeving geconfronteerd kan zijn of zal worden met besmetting van het coronavirus. Wij wensen u in dat geval sterkte en kracht. En spreken daarbij de wens uit dat we deze strijd met zijn allen overwinnen en spoedig weer mooie reizen voor u mogen organiseren.